Apua terveydellisiin haasteisiin eri elämän vaiheissaApua terveydellisiin haasteisiin eri elämän vaiheissa


minusta

Apua terveydellisiin haasteisiin eri elämän vaiheissa

Meille tulee vastaan eri ikäisinä erilaisia terveyteen liittyviä haasteita. Joskus ne voivat koskettaa meitä myös läheisien kautta, jos olemme tukena heidän terveysongelmien kanssa. Blogiin pyritään tuomaan esimerkkejä ja neuvoja eri tilanteista ja eri elämänvaiheista. Isoja muutoksia omaan terveyteen voi tulla onnettomuuksien myötä esimerkiksi murtumien tai muiden vammojen muodossa, rankka elämän vaihe voi tuoda mukanaan masennuksen tai uupumisen, ja myös päihdeongelmat ovat hyvin yleisiä. Näissä tilanteissa halutaan yleensä tietoa sekä tukea, joten täällä kirjoituksissa pyritään sitä tuomaan. Blogissa pyritään tuomaan yleistä tietoa, mutta ihan myös käytännön vinkkejä arkeen. Esimerkiksi mihin lääkäriin ottaa yhteyttä tai miten ruutinien muutoksella voi helpottaa elämää. Toivottavasti saat hyötyä kirjoituksista, lukuiloa!

Kategoriat

Viimeisimmät julkaisut

Siivouspalvelu rientää kiireisen avuksi
14 April 2021

Tervetuloa kodinhoidosta kertovan blogini pariin.

Apteekki siirtyy verkkokauppaan
16 October 2020

Yhä useammat kaupat siirtyvät kivijalkaliikkeistä

Päihdekuntoutukseen ohjautuminen eri ikäluokissa
7 May 2020

Kuten meistä monet ovat nähneet, on päihdeongelmaa

Siivouspalvelu rientää kiireisen avuksi

Tervetuloa kodinhoidosta kertovan blogini pariin. Tässä blogissa kerron palveluista, jotka on luotu helpottamaan kodin siisteyden ylläpitämistä ja muita arkisia asioita. Monella on nykyään kova kiire esimerkiksi töiden kanssa ja on mukavaa, jos kodinhoitoon saa ulkopuolista apua. Tällä kertaa aiheenani on siivouspalvelu. Toivottavasti kirjoituksestani on sinulle hyötyä!

Siivoojan palkkaaminen yleistyy kovaa vauhtia

Moni meistä valittaa arkisista kodinhoitotoimista, kuten ruoan laittamisesta tai siivoamisesta. Oletko koskaan harkinnut niiden ulkoistamista? Tämä ajatus on monelle vieras, sillä kodinhoitajan tai siivoojan palkkaaminen ei ole ollut Suomessa tapana enää pitkiin aikoihin. Nyt nämä palvelut ovat kuitenkin nousemassa uudestaan suosioon, kun ihmiset haluavat keskittää aikansa itselle tärkeisiin tai merkityksellisiin asioihin.

Moni myös uskoo kotisiivouksen tilaamisen olevan aivan liian kallista. Mutta useat eivät ole koskaan tarkistaneet siivouksen kustannuksia. Usein sen edullisuus yllättääkin ja kaikki tuntemani näitä palveluita käyttävät ihmiset kertovat palvelun todellakin olevan pienen investoinnin väärti. Kukapa nyt ei haluaisi astua työpäivän jälkeen siistiin kotiin?

Valitse sinulle sopiva palveluntarjoaja

Siivousta tarjoavien yritysten kirjo on laaja. Yrityksiä ja niiden palvelutarjontaa voi selata verkossa. Myös suositusten kysyminen tutuilta kannattaa, sillä on aina mukavampaa palkata todistetusti luotettava siivooja. Siivouksen voi ostaa niin yksityisyrittäjiltä kuin suuremmilta yrityksiltäkin. Hintavertailua on hyödyllistä tehdä, jotta löytää juuri omaan budjettiin sopivan palveluntarjoajan. Myös palveluiden kattavuutta kannattaa vertailla. Jotkin yritykset myyvät kaiken kattavia paketteja, toiset taas hinnoittelevat jokaisen tehtävän erikseen. Kanta-asiakas voi neuvotella pidemmän sopimuksen hinnasta, jolloin se saattaa tulla yksittäistä kertaa edullisemmaksi. Yleensä kotisiivous muuttuu sitä sujuvammaksi, mitä useammin siivooja on kohteessa käynyt. Ensimmäisillä kerroilla siivoukseen saattaa kulua hieman enemmän aikaa. Siivouspalvelua tarjoaa esimerkiksi Sovea Oy.

Siivouksen hinta riippuu kohteen koosta, sekä siitä mitä siellä halutaan tehtävän. Säännöllinen viikkosiivous hoituu melko nopeasti, kun taas harvemmin siivottaessa kohde saattaa vaatia enemmän aikaa, varsinkin jos asukkaat itse eivät ole innokkaita ylläpitämään siisteyttä.

Kuten arvata saattaa, suosittelen siis kotisiivouksen tilaamista lämpimästi. Se parantaa elämänlaatuasi aivan varmasti!

Piditkö tästä artikkelista? Jätä minulle kommenttisi ja toiveesi seuraavista aiheista!