Apua terveydellisiin haasteisiin eri elämän vaiheissaApua terveydellisiin haasteisiin eri elämän vaiheissa


minusta

Apua terveydellisiin haasteisiin eri elämän vaiheissa

Meille tulee vastaan eri ikäisinä erilaisia terveyteen liittyviä haasteita. Joskus ne voivat koskettaa meitä myös läheisien kautta, jos olemme tukena heidän terveysongelmien kanssa. Blogiin pyritään tuomaan esimerkkejä ja neuvoja eri tilanteista ja eri elämänvaiheista. Isoja muutoksia omaan terveyteen voi tulla onnettomuuksien myötä esimerkiksi murtumien tai muiden vammojen muodossa, rankka elämän vaihe voi tuoda mukanaan masennuksen tai uupumisen, ja myös päihdeongelmat ovat hyvin yleisiä. Näissä tilanteissa halutaan yleensä tietoa sekä tukea, joten täällä kirjoituksissa pyritään sitä tuomaan. Blogissa pyritään tuomaan yleistä tietoa, mutta ihan myös käytännön vinkkejä arkeen. Esimerkiksi mihin lääkäriin ottaa yhteyttä tai miten ruutinien muutoksella voi helpottaa elämää. Toivottavasti saat hyötyä kirjoituksista, lukuiloa!

Viimeisimmät julkaisut

Apteekkikosmetiikka on mahdollista tilata apteekin verkkokaupasta
23 March 2023

Käytämme päivittäin monia erilaisia kosmetiikkatuo

Vammaisella henkilöllä on oikeus saada henkilökohtainen avustaja kotiin
1 September 2022

Henkilökohtaisen avun saaminen edellyttää, että va

Hoitolaitteet kuntoutukseen löytyvät sairaalasta, terveyskeskuksesta tai jälleenmyyjältä
22 April 2022

On olemassa paljon erilaisia kuntoutusmuotoja, joi

Miten varautua hampaiden valkaisuun ja saada helpotusta vihlontaan?
10 February 2022

Esteettinen hammashoito tarjoaa mahdollisuuksia ha

Hautaustoimisto auttaa hautajaisjärjestelyissä
3 January 2022

Omaisen menetys on surullinen hetki, mutta hautaja

Apteekkikosmetiikka on mahdollista tilata apteekin verkkokaupasta

Käytämme päivittäin monia erilaisia kosmetiikkatuotteita, joten niiden turvallisuus on tärkeää meille jokaiselle. Kosmetiikkaa ja erilaisia hygieniatuotteita käytetään keholla sen puhdistamiseen, kaunistamiseen, viehättävyyden lisäämiseen ja ulkonäön muuttamiseen. Kosmetiikkaa on käytetty jo muinaisessa Egyptissä ja vaikka tuotteet ovatkin muuttuneet paljon, on niiden käyttötarkoitus säilynyt aikojen kuluessa suhteellisen samana. Tervetuloa blogin pariin, tällä kertaa aiheena on kosmetiikka ja apteekkikosmetiikka.

Käytämme kosmetiikka moneen erilaiseen tarpeeseen

Lähes jokainen ihminen käyttää erilaisia kosmeettisia tuotteita päivittäin, riippuen elämäntilanteesta ja iästä. Monelle ovat tuttuja erilaiset kosmetiikkatuotteet, kuten esimerkiksi antiperspirantit, tuoksut, meikit, shampoot, saippuat, aurinkovoiteet, hammastahnat ja erilaiset henkilökohtaiset hygieniatuotteet. Kosmetiikkaa ja henkilökohtaisen hygienian tuotteet voidaan jakaa seitsemään eri kategoriaan - suunhoito, ihonhoito, aurinkotuotteet, hiustenhoito, koristamis- ja ulkonäönparantamistuotteet, vartalonhoito ja tuoksut ja hajuvedet. Kosmetiikkaa säännellään sen turvallisuuden takaamiseksi ja kaikkien Euroopan markkinoilla olevien kosmeettisten ja henkilökohtaisten hygieniatuotteiden tulee olla turvallisia käyttää.

Apteekkikosmetiikka sopii moneen eri tarpeeseen

Monilla saattaa olla allergioita tai muita oireita tai erityisiä tarpeita, joiden vuoksi heidän täytyy valita käyttämänsä kosmetiikka erityisen tarkasti. Kosmetiikka pakkauksista kannattaakin tarkistaa huolella, mitä aineita niihin on käytetty ja usein apua voi kysyä myös apteekista tai liikkeestä, josta kosmetiikkatuotteet ostaa. Jokaisessa Euroopassa myytävässä kosmetiikkatuotteessa täytyy olla listattuna kaikki siihen käytetyt ainesosat, merkattuna päivämäärä, johon saakka tuote säilyy, sekä päivämäärä, kuinka kauan tuote säilyy sen jälkeen, kun se on avattu. Tuotteisiin täytyy myös lisätä ohjeet sen turvallisesta käytöstä. Tuotemerkinnät kannattaa lukea huolella, varsinkin silloin, jos jotkin aineet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Kukaan ei halua kuluttaa rahaa kauneustuotteisiin, jotka voivat itse asiassa tuoda enemmän haittaa kuin hyötyä niissä käytettyjen ainesosien vuoksi.

Apteekki netissä – kannattaa apteekkikosmetiikka ostaa verkosta

Verkossa shoppailu on monelle helppoa, mukavaa ja säästää aikaa. Apteekkikosmetiikan ostaminen verkkoapteekista onnistuu helposti silloin, kun tuntee oman ihotyyppinsä ja sen tarpeet. Verkkokaupasta löytyy myös tuotteiden tuotekuvaukset, siellä voi lukea muiden asiakkaiden kokemuksia sekä tuotearvosteluja ja myös mahdollisesti testata värejä virtuaalisesti. Verkkoapteekissa voi myös kysyä neuvoa chatin kautta, jos tarvitsee apua parhaiden sopivien tuotteiden valinnassa. Lääkenetti tarjoaa apteekkikosmetiikan ja muut apteekkituotteet netissä.